In deze eerste nieuwsbrief van 2018 willen wij u graag even bijpraten over de veranderingen die wij hebben aangebracht.
In de eerste editie van het Rondje Ameland 25 km was er een misrekening in de lengte van de tocht. Uitgepast over de landkaart kwamen wij op 25 km. Achteraf bleek de afstand een paar km langer. Dit jaar is de route fysiek op afstand gecontroleerd en is het verantwoord dat wij het 25 km noemen.
De route is enigszins aangepast en is een mooie avontuurlijke tocht geworden over paden en door gebieden die de naam Rondje Ameland eer aan doen. Het Rondje Ameland 50 km heeft nog geen aanpassingen, maar mocht dit veranderen dan hoort u dit uiteraard van ons.
Zo ziet het eiland er nu uit. Het is een winter wonderland. Alles ligt onder een 20 cm dikke laag sneeuw.
Als je buiten komt in de heerlijke frisse lucht , word je verwelkomd door het geluid van de vele bellen van de door paarden getrokken arresleden. (foto Wesley Akkerman)
Deze foto is genomen vanaf de vuurtoren in 2011, vlak na de start van Rondje Ameland. Een heel ander gezicht dan de foto daarboven.
De inschrijving is gestart op 1 januari om 0.00 uur precies en loopt voorspoedig. De beide afstanden gaan redelijk gelijk op wat betreft de deelnemers.
Let u wel op het deelnemers limiet op beide afstanden? Zodra deze is gehaald wordt de inschrijving gesloten. (foto Edwin Drost)
INSCHRIJVEN RONDJE AMELAND
Wij zijn onze sponsoren veel dank verschuldigd. Zonder hun bijdrage is het voor ons niet mogelijk om Rondje Ameland te organiseren.
 
Bezoek onze SPONSOREN
Copyright © 2018 st. Rondje Ameland, All rights reserved.


Ons mail adres is:
info@rondjeameland.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.